Nieuws

Gratis startbewijs N70

Schrijf in voor het Trailrunfestival klik op logo

Advertenties

Salomon als sponsor bij de N70 Trail 2015

Schermafbeelding 2015-06-23 om 17.03.52

 

Schermafbeelding 2015-06-23 om 17.05.58

N70Trail 2014 – Een sfeerimpressie!

De N70 trail vond dit jaar plaats onder prachtige omstandigheden. Het was zacht nazomerweer en dat resulteerde in een ontspannen BBQ-sfeer waarbij het alcoholvrije bier rijkelijk vloeide! Een kleine sfeerimpressie.

Vrijwilligers gezocht

Voor de N70Trail zijn we nog op zoek naar een aantal vrijwilligers. Loop je niet mee, omdat het nog te ver is, of ben je geblesseerd of heb je net niet hard genoeg getraind, maar vind je het wel leuk om erbij te zijn en de sfeer te proeven? Meld je aan via een FB bericht of via nijmegen@run2day.nl

Na afloop van het evenement zullen we met alle vrijwilligers uit eten gaan, de beloning van je inzet.

Sportieve groet,

Theo van Maanen

Organisator N70 Trailrun

 

LET OP: Er zijn nog enkele startbewijzen beschikbaar. Bij het bereiken van het maximaal aantal deelnemers zal de inschrijving worden gesloten.

Ontwikkelingen N70Trailrun

7 augustus 2013:

Run2Day Nijmegen en Asics Benelux zijn de samenwerking aangegaan voor de N70Trailrun 2013. Run2Day Nijmegen stelt in samenwerking met Asics fantastische prijzen beschikbaar voor de deelnemers die op het podium eindigen. Dit geldt voor de overall winnaar, nummer twee en nummer drie per afstand en per sexe. Dus niet per leeftijdscategorie.

Prijzen:

Nummer 1: Asics Trailschoenen voor de overall winnaar per afstand, zowel voor de heren als voor de dames.

Nummer 2: Asics Trailrunning tas t.w.v. € 60,- voor de overall nummer twee per afstand, zowel voor de heren als voor de dames

Nummer 3: Twee paar Asics Trailsokken t.w.v. € 35,- voor de overall nummer drie per afstand, zowel voor de heren als voor de dames.

 

5 augustus 2013:

Sint Maartens kliniek heeft haar medewerking toegezegd voor het gebruik van de startlocatie en wordt bij de N70Trailrun betrokken als partner.

 

28 juli 2013:

Route is nogmaals nagelopen om zoveel mogelijk ‘bugs’ uit de route te halen. De route ligt nu helemaal vast.

 

25 juli 2013:

Grondbeheerder Staatsbosbeheer is akkoord en heeft als partner toestemming gegeven voor gebruik van het parcours over hun grond.

 

10 juli 2013:

Grondbeheerder Het Geldersch Landschap is akkoord en heeft als partner toestemming gegeven voor het gebruik van het parcours over hun grond.

Under construction

Deze site wordt momenteel gebouwd, nog even geduld aub!